11 Aralık 2017 Pazartesi

Yeni Program

Uzun bir aranın ardından, derslere geri döndüm. Artık her perşembe saat 17:00-18:00 arası üniversiteli yoga ile YogaŞala Nişantaşı'ndayım. (Katılmak için üniversiteli olmanız gerekmiyor, sadece öğrenci kartı gösterenler için avantajlı bir katılım imkanı sunuluyor.)

Sonra bu hafta 12 Aralık Salı akşamı, 19:30-20:50 arası YogaŞala Etiler'de kundalini yoga ve meditasyon dersini veriyor olacağım. Benimle kundalini yogayı denemek isteyenler vardı, bu davet onlara, çünkü bu ders sadece 1-2 hafta Nilay'ın yerine bende. 12 Aralık'ta yapacağımız set, derin meditasyona başlamak isteyenler için harika. Kanı temizleyen, göğüs kafesini açarak nefes kapasitesini artıran, tiroid ve paratiroid salgıları üzerinde çalışan ve dolaşım sistemini stimule eden bir çalışmamız var. Hem kolay, hem de etkili. Gelin.

Yine 23 Aralık cumartesi 10:15-11:20 Vinyasa 1'e katılarak hafta sonuna içinizdeki aydınlık renklerle temasa geçerek başlayabilirsiniz. Tercih sizin. Lütfen tarihleri, yerleri not edin ve ister benimle ister bensiz, takvimlerinizde yogaya mutlaka yer açın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder