25 Kasım 2021 Perşembe

Sabah Sadhanası İçin Kriya

30 Kasım Salı akşamı YogaŞala Nişantaşı'nda uygulayacağımız kriyayı birlikte yapmak için sabırsızlanıyorum desem yeridir. Bugün "sabah sadhanası için kriya" serisini yaptım ve nefesimin yumuşadığını ve mattan kalkarken içimde bir genişlik hissi oluştuğunu söyleyebilirim. Tabii ki herkesin deneyimi farklı olacaktır, ama ne olursa olsun pişman olmayacağınızı garanti edebilirim. Lütfen bu zamanı kendinize ayırın. 

Sabah sadhanası için kriya, Yogi Bhajan'ın ilk olarak 1971 yılında öğrettiği bir seri. Güçlü, enerji dolu ve tüm çakralar üzerinde etkili bir çalışma. Belli noktalarda zorlayıcı hareketler var, ama bitirdiğinizde ışıl ışıl parladığınızı hissedeceksiniz ve tüm o anlara değecek. Kök çakradan başlayarak alt çakralarda yoğun bir enerji yaratarak ve o enerjiyi yavaş yavaş üst çakralara taşıyacağız. Omurganın uyanışıyla enerji kanalları genişleyecek ve tümü sinir sistemi üzerinde de etkili olacak. Canlılık ve denge, güç ve esneklik... 

Piliniz bitmiş gibi hissediyorsanız şarj olmanın tam zamanı. Öyleyse kendi gerçeğimizi hatırlayarak başlayın. Öyleyse kalbe doğru derin bir nefes al ve SAT NAM! 19:30'da görüşmek üzere!



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder