25 Şubat 2016 Perşembe

okyanus sakinliği

Okyanus kendini sakinleştirebiliyorsa, bunu sen de yapabilirsin. Her ikimiz de hava ve tuzlu suyun karışımıyız.
--


If the ocean can calm itself so can you. We are both salt water mixed with air.

23 Şubat 2016 Salı

108 güneşe selam

Bu cumartesi günü YogaŞala'nın 15. Yılını "108 güneşe selam" etkinliğiyle kutluyoruz. Ben orada olacağım. Hepinizi bekliyoruz. 
Etkinliğin detaylarına yogaşala websitesinden ulaşabilirsiniz 

---

We will be celebrating 15th Anniversary of YogaŞala with "108 Sun Salutation" event. I will be there. We hope to see you all.
Please visit our website for the details

8 Şubat 2016 Pazartesi

saf halimiz

Leslie Kaminoff "Yoga ‘asana’ları yapmak değildir, yoga ‘asana’ların önüne çıkanları yapmamaktır" diyor. Bu bana Mevlana’nın şu sözünü hatırlatıyor: “Senin görevin aşkı aramak değil, sadece aşkla arana koyduğun bariyerleri ortadan kaldırmaktır.”

Çünkü aşk zaten en doğal halimiz… ‘Asana’lar da belki bize bunu hatırlatmak için var. Bugün en saf halinizi hatırlamaya davet ediyorum. Zorlamadan, zorlanmadan; sadece mat üzerinde var olarak….
---
Leslie Kaminoff  says “Yoga is not about doing the asanas—it's about un-doing what's in the way of the asanas,” and it takes me the famous quote by Rumi: “Your task is not to seek for love, but merely to seek and find all the barriers within yourself that you have built against it.”

Love is our true nature and maybe ‘asana’s are there just to remind it to us. I kindly invite you to remember your pure existence. No pushing, no pulling, just existing on the mat…

3 Şubat 2016 Çarşamba

Kişisel keşif yolculuğu

Ücretsiz ve online olarak gerçekleştirilecek bir atölye çalışmasına varım derseniz sizi şöyle alalım. Kişisel keşif yolculuğuyla ilgileniyorsanız denemeye değer. Hem düzenleyenler de tanıdık; merak etmeyin, emin ellerde olacaksınız 



Etkinlik sayfasında yer alan metin şöyle diyor: 

Hayatınızda her şey yolunda mı? Geçmişi hala sırtınızda mı taşıyorsunuz? Peki ya gelecek hakkında ne hissediyorsunuz? Tepkisel davranışlarınızda özgürleşmek ve geleceğinizi kendi gerçekliğinizle yaratmak ve kendi içinizdeki keşfedilmemiş topraklara ulaşmak ister misiniz?

WhitePoint, ücretsiz ve online olarak bu sorularınızın yanıtını bulacağınız yeni bir atölyeye, ‘Varoluş Süreci’ne sizi davet ediyor.


‘Varoluş Süreci’ Michael Brown’un kaleme aldığı aynı isimli kitabı takip ederek gerçekleştirilen 10 haftalık bir içsel keşif atölyesidir.

Atölyeye katılım için iki şeye ihtiyacınız var: KİTAP ve NEFESİNİZ

Katılım için info@wpyasamnaktamiz.com adresine e-mail atarak ya da Facebook sayfamıza mesaj göndererek; Ad, Soyad, telefon numaranızı iletebilirsiniz.


Etkinliğin facebook sayfası için tıklayın