14 Mayıs 2018 Pazartesi

Muzlu Yulaf Lapası/ Banana Porridge

please scroll down for english version

Güne bitkisel protein açısından zengin, sağlıklı bir kahvaltıyla başlamak için işte size hazırlaması kolay bir seçenek.


Muzlu Yulaf Lapası 
1/2 kap yulaf
1 muz
1 kap badem sütü
2 yemek kaşığı badem kreması
Renklendirmek için nar taneleri
Tarçın

Yulaf ve badem sütünü bir kapta kremsi bir hal alana kadar pişirin. Altını kapatıp badem kreması ile karıştırın. Tabağa koyup muz ve nar taneleri ile tamamlayın. Biraz tarçın serpin.

---------------------------------------

Here comes a protein rich, healthy and vegan breakfast option. It is fast, nutritious and moreover vegan - even if you are not! 

Banana Porridge
1/2 cup oat
1 banana
1 cup almond milk
2 Tbs almond cream
Pomegranate grains to color
Cinnamon

Bake oats and almonds in a bowl until it gets creamy. Then turn off the heat and mix with almond cream. Add banana slices and pomegranate grains to taste. Sprinkle some cinnamon.

12 Mayıs 2018 Cumartesi

Netflix belgesel tavsiyesi: Innsaei.

“Dış dünyanın gürültüsü, içimizdeki dünyanın sesini kısıyor. Ve haliyle sezgimiz bunun bedelini ödüyor” sözleri, “Innsaei: İçimizdeki Deniz” belgeselinde Malidoma’ya ait. Netflix'i takip ediyorsanız ve sezgilerin ne denli yol gösterebilir olduğunu, kelimeler olmaksızın doğanın diliyle toprakla, suyla ve yaşayan tüm canlılarla konuşma becerilerinizi hatırlamak istiyorsanız izlemenizi öneririm. Kendini keşfetmek için 78 dakika ayırmaya değer…


10 Mayıs 2018 Perşembe

YogaŞala Mozaiği

YogaŞala'nın mozaiğini gördünüz mü? 

Yoga Matı Temizleyici

Mat Temizleme Spreyi
Bugün size matınızı dezenfekte etmek için evde hazırlayabileceğiniz güzel kokulu bir karışım önereceğim. Hem yapımı çok kolay, hem de bu şekilde her yoga seansı sonrası sevdiğiniz kokularla matınızı özenle temizleyerek deneyiminize ayrı bir boyut katabilirsiniz. 

Malzemeler:
3/4 bardak su
1/4 bardak beyaz sirke
3 damla çay ağacı yağı
10 damla sevdiğiniz bir esansiyel yağ (lavanta, portakal vb)

Tüm malzemeleri tercihen cam bir sprey şişesine koyup (örneğin ben çok sevdiğim ida.kew şişesini kullandım) her yoga pratiğinden sonra matınızı bu karışım ile temizleyebilirsiniz.