23 Nisan 2014 Çarşamba

Bahar’la Birlikte Doğa’da Kamp ve Yoga 24-25 Mayıs



24-25 Mayıs Bolu – Abant Yolu üzerinde Dereceören Köyü Mevki’inde bir gün konaklamalı şehirden kaçmaya toprak, ateş, hava, su ile dengelenmeye, Toprak Ana ve Gökyüzü ile buluşmaya gidiyoruz. 
Bize katılmak isterseniz yanınızda getirmenizi istediğimiz malzemeler ve genel bilgiler aşağıdaki gibidir. 


Kamp profesyonel yürüyüş ekibi ile gerçekleşecektir. Doğa içinde Kundalini Yoga ve Meditasyon tekniği ile nefes çalışması, meditasyonlar, mantralar ve dans uygulamalarını kapsayacak. 
2 gündüz ve bir gece konaklamalı kamp için gerekli malzemeler:


• Çadır, uyku tulumu, kalın mat, kafa yada el lambası• Temel mutfak gereçleri, bardak, çatal, kaşık• Kamp alanı yolculuğunda içilmek üzere 1 litre su• Yürüyüş botu ( boğazlı olmasında fayda var! )• İhtiyaç duyabileceğiniz selpak – ıslak mendil, ağrı kesici• Yemek ihtiyacı için Bolu Merkez’e ulaşıldığında alış veriş yapabilirsiniz• Müzik aleti, kitap, ip, frezbee ☺ 


Ulaşım:
24 Mayıs Cumartesi sabah 10.00’da Bolu’da belirlenicek olan merkezde buluşma. Dileyenler kendi araçları ile dileyenler de otobüsle Bolu Merkeze gelebilir. Kendi araçları ile gelenler arabalarını Merkezde bir otoparka bırakabilir. Otobüsle gelenler ise, terminalden Bolu Merkeze gelen minibüslere binip buluşma noktasına gelebilirler. 


Bolu –Abant Yolu Üzerinde Dereceören Köyü Google Map
https://www.google.com/maps/@40.6374823,31.3575308,1756m/data=!3m1!1e3?hl=tr


24 Mayıs Cumartesi 
10.00 Bolu merkez buluşma
11:00 Abant yoluna ulaşım için yola çıkış
12:00 Kamp alanına doğru yola çıkış


Bolu Merkez - Abant Yolu ulaşım için katılımcıların tamamının gelmesini bekleyeceğiz. Abant Yolu 8.km den itibaren ormana giriş yapacağız. Bu aşamadan sonra yaklaşık 2 saatlik bir yürüyüş parkuru olacak. 


Yoga: Kundalini Yoga ve Meditasyon tekniği ile bezenmiş harika bir programla hafta sonunun, baharın, toprak ana ile bütünleşmenin muhteşem buluşması gerçekleştiriyoruz. Nefeslerimizle hava ve ateş olurken, seslerimiz Toprak Ana ve Gökyüzü enerjileriyle toprak olucak. Danslarımızla köklenirken ruhlarımıza dokunacağız. 


1nci gün: Nefes çalışması, mantra söylemi ve meditative dans ve meditasyon 2nci gün: Sabahın ilk uyanışı ile nefes ve sessizlik meditasyonu – sabah yogası – mantra söylemi ve meditative dans ve meditasyon.


Yoga ve Meditasyon çalışmaları için iki gün 50 tl olup, ücretlerin % 30’u Yoga Eğitmenler Derneğine Makbuz karşılığı bağışlanacaktır. Makbuz kopyası katılımcılara mail yoluyla gönderilecektir.
Genel detaylar ve kesin rezervasyonlarınız için


İletişim : Çağın Arslan 0542 583 00 34 cagin.arslan@yahoo.com

Etkinliğin facebook sayfası: https://www.facebook.com/events/1463514790532679/?ref_dashboard_filter=upcoming

Gelirin % 30'u Yoga Eğitmenler Derneği'ne Bağışlanıcaktır

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder